Fantastiska Afrika

Nu var det minsann ett bra tag sedan jag bloggade. Äntligen är jag frisk och jag njuter i fulla drag av att bara kunna andas utan att hosta och vara utomhus med mina vänner. 
Det har hänt mycket de här dagarna och bara för det så kommer jag nu i följande inlägg uppdatera er om vad jag upplevt de dagarna jag inte bloggat. 

För det första så har jag för första gången tagit en så lång promenad att jag till Slut gick vilse, det var helt underbart. Vädret har nu äntligen slagit om så nu är det ofta soligt och varmt här nere 😊 Jag gick längst med kusten och jag skymtade en tågstation och lite vatten. På andra sidan syntes bergen. Hus och affärer är inklämda både i och omkring bergen och trafiken är hetsig. 







Överallt, vart du än går, kommer du att se graffiti eller Street art. De pryder alla gamla, fallfärdiga byggnader och får dem att se fantastiska ut. Street art är väldigt populärt som en del av kulturlivet här nere. Många pratar om det och hyser stor respekt för dess konstnärer. 



Det är också som jag tidigare berättat en stor mix på arkitektur i staden. Moderns höghus och gallerior ligger tätt intill gamla fallfärdiga hus. Marknader med frukt och blommor trängs med byggnader i rosa, blått, rött och alla färger du kan tänka dig. Du kan aldrig veta hur nästa område kommer se ut.